EEN GEZICHT ACHTER KEUKENPAKKET

Keukenpakket is een onderdeel van Van der Goes Keukens uit Ede. Van der Goes Keukens heeft een jaren lange ervaring in interieur-, meubel en keukenbouw. 

Waarom Keukenpakket?

Mede door de crisis is de consument sterk veranderd. De consument is steeds meer in staat om zelf een keuken te ontwerpen en te monteren. Hiervoor biedt het internet legio ontwerpmogelijkheden. Keukenpakket speelt hierop in door keukenkasten en overige bouwdelen los aan te bieden. U doet dus het voorwerk in ontwerp, het maken van een boodschappenlijst, waarna Keukenpakket de losse delen levert. Dit kan van een enkele kast tot een complete keuken. 

Apparatuur, accessoires en werkbladen zijn al langer "los op internet" verkrijgbaar. Via een partner webwinkel bieden wij hier ook een breed aanbod.  

De keukenkasten komen uit onze partner-fabriek uit Duitsland. Van der Goes Keukens doet al jaren lang zaken met deze fabriek en heeft daar een hechte en duurzame relatie mee opgebouwd. De meubels zijn van degelijke kwaliteit, zijn geen bouwpakket en voorzien van alle moderne hang- en sluittechnieken.

​En dan nog even dit............Keukenpakket levert géén bouwpakketten die u eerst in elkaar moet zetten maar volledig voorgemonteerde meubels uit de fabriek. U kunt dus gelijk gaan bouwen!

 

                          img1329.jpg

                          Frank van der Goes 

Van der Goes Keukens en Keukenpakket hebben geen grote showroom. Mocht u beleving bij de fronten willen krijgen, dan bieden wij de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan onze presentatieruimte in Ede-GLD.

Met een vriendelijke groet,

Frank van der Goes              

© 2011 - 2020 Keukenpakket | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel