RECHT VAN RETOUR

De website en webwinkel van Keukenpakket zijn met name een online catalogus. Het is voor de meest producten niet mogelijk om een directe bestelling te plaatsen in de webwinkel, omdat de producten op maat moeten worden gemaakt. Daarom gelden voor onze producten de onderstaande regels bij recht van retour.

 

Offerte

U kunt in de webshop van Keukenpakket niet direct een bestelling plaatsen. Alle producten worden op maat gemaakt. Wij zullen daarom uw voorkeuren eerst controleren en u vervolgens een offerte sturen, waarbij tevens een levertermijn wordt afgesproken. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte en aansluitend de 25% aanbetaling heeft voldaan is er sprake van een overeenkomst. Er is in dat geval geen sprake van een koop op afstand en in alle gevallen is er sprake van maatwerk: de producten worden voorgemonteerd aan u geleverd. U heeft in dat geval in zijn geheel geen recht van retour. Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte is annulering van de opdracht helaas niet meer mogelijk. We adviseren u daarom om de offerte goed te controleren.

 

Bestelling in de webwinkel

Indien u slechts onderdelen bestelt in de webwinkel, zonder tussenkomst van een offerte, heeft u gedurende 14 dagen na ontvangst van het onderdeel, een ontbindingsrecht. U moet in dat geval binnen deze 14 dagen het retour bij ons aanmelden (via het formulier) en vervolgens binnen 14 dagen het product ongebruikt en onbeschadigd en een geschikte verpakking aan ons retour sturen. De kosten voor deze retourzending zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen het aankoopbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding, maar niet eerder dan we het product retour hebben ontvangen, naar uw bankrekening overboeken.

 

Overige

Stuur in geen geval producten aan ons terug, zonder daarvan vooraf melding te hebben gemaakt. Als u producten toch aan ons retour zendt, terwijl u geen recht van retour heeft of niet vooraf melding heeft gemaakt, komen alle kosten voor uw rekening.

 

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via info@keukenpakket.nl

Retourformulier Keukenpakket

© 2011 - 2022 Keukenpakket | sitemap | rss