Keukenkasten

Niets is zo handig als een mooie kueken die ook nog eens lekker werkt. Georganiseerde keukenkasten geven rust en overzicht in de kueken. Daarbij is een keukenkast ook een statement die u maakt in uw huis. De ideale manier om te laten zien welke stijl bij u past!

Bekijk de collectie

Fronten

Bent u op zoek naar nieuwe keukenuiterlijk? Keukenpakket.nl heeft het aanbod in keukenfrontjes opgedeeld in een aantal categorieën. De fronten, gemonteerd op solide losse keukenkasten, laten zich in vele stijlen en smaken plaatsen.

Bekijk de collectie

Werkbladen

Het aanrecht is niet alleen de plek waarop het eten wordt bereid, maar ook een grote sfeerbepaler in uw keuken. Welk type werkblad heeft uw voorkeur? Wij bieden een groot aanbod aan werkbladen in kunststof, graniet, composiet en keramiek.

Bekijk de collectie

 

keuken oxford

Wat is Keukenpakket.nl?

Mede door de finanliële crisis van 2008 is de consument sterk veranderd. De consument is steeds meer in staat om zelf een keuken te ontwerpen en te monteren. Keukenpakket.nl speelt hierop in door keukenkasten los aan te bieden. U doet dus het voorwerk in ontwerp, het maken van een boodschappenlijst, waarna Keukenpakket.nl de losse delen levert.

Over ons >

 

Stel zelf uw droomkeuken samen

Geef uw creativiteit zijn eigen canvas en creëer de keuken van uw dromen

5 keuken elementen

Realiseer uw droomkeuken met de 5 keukenelementen van Keukenpakket.nl

 

Keukenkasten

Fronten

Grepen en Knoppen

Rompkleuren

Werkbladen

 

Zelf een keuken samenstellen kan lastig zijn. Daarom bieden wij hulp bij iedere fase van het proces. Van het kiezen van de mooiste fronten en welgevormde grepen tot aan de beste opstelling voor uw keukenkasten.

 

 

 

 

 

greeploze keuken

Greeploze keukens: modern en strak

Houd u van een strakke en minimalistische look in uw keuken die past bij een moderne stijl? Dan is een greeploze keuken misschien iets voor u. Door het ontbreken van knoppen en grepen wordt er geen onnodige aandacht naar uw keukenkastjes getrokken en wordt uw keuken een eenheid.

 

 

© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss