Home   >   Bovenkasten

Bovenkasten

 

Bovenkast keuken, creatief breed toepasbaar

Een breed toepasbaar meubel in de keuken is de keuken bovenkast. Binnen ons brede aanbod in keukenkastjes boven het werkblad of los aan de muur, vindt u altijd een geschikt model. Zo vindt u in ons assortiment boven keukenkastjes met één of twee deuren, met een klep uit één deel, met een klep uit twee delen of met een liftdeur. Verder ook speciale boven keukenkasten zonder een front, de zogenaamde regaal-kast welke u aan het eind, als afsluiting van de boven keukenkastjes kunt plaatsen. Voor invulling van de hoek bestaan diverse mogelijkheden. Zo kunt u een keuken bovenkast in de hoek plaatsen met speciale wijd opendraaiende deuren of ook hier een creatief open regaal kiezen.

 

Boven keukenkastjes compleet geleverd voor een all-in prijs

De keuken bovenkast wordt compleet voorgemonteerd geleverd. Alle deuren zijn voorzien van dempingstechniek mits technisch mogelijk. De kasten worden geleverd met een solide montagerail. Verder krijgt elk meubel het bijpassend aantal grepen meegeleverd. Ook deze zijn (op 2 modellen na) bij de prijs inbegrepen. Bij ons betaalt u dus niets extra voor onderdelen die onmisbaar zijn en in de verwachting liggen "omdat het logische onderdelen" zijn. Het zou toch raar zijn wanneer u een nieuwe auto koopt en er geen banden onder de auto zitten omdat u die er apart bij moet kopen.

 

Diverse hoogtes en breedtes van de keuken bovenkast

Ergonomie is het uitgangspunt voor een goede hoogteplanning. Binnen het assortiment van Keukenpakket vindt u bovenkastjes in diverse hoogtes en breedtes. Hiermee kunt u niet alleen een invulling geven aan een maximale- en efficiënte benutting van de beschikbare ruimte op de wanden maar u kunt ook hier uw creativiteit volledig vorm geven. Uitgevoerd met deuren, klep- lift- of vouwfronten geven de op-en-top chique modellen u onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Wat dacht u van een samengesteld wandmeubel voor in de woonkamer als opbergmeubel voor audio of servies.

 

Bovenkast keuken klaar om te monteren

Boven keukenkastjes worden uitgerust met een bijzonder compacte en stabiele ophanging. De constructie is uiterst montage vriendelijk. De montagerail is van metaal en wordt door middel van de meegeleverde bevestigingsschroeven aan de muur bevestigd. Indien in de uitvoering aanwezig zijn de keuken bovenkasten voorzien van 18 mm legplanken welke in hoogte verstelbaar zijn en gedragen worden door metalen legplankdragers.

 

Scharnieren, klep- en zwenkdeurbeslag in boven keukenkastjes

De scharnieren in de keukenkastjes boven zijn, in geval van deuren, de 110° "Blum Cliptop" scharnieren voorzien van geïntegreerde deurdemping. Het scharnier bestaat volledig uit metaal en wordt gekenmerkt door een grote belastbaarheid. De in de romp verankerde en ook volledig uit metaal bestaande montage plaat verzekert een solide en stevige bevestiging van de deur. Door een driedimensionale bijstelling is exact instellen van de deuren mogelijk. Op de naar boven openende klep- lift- en vouwfronten worden stabiele en uitgekiende technieken toegepast. Ook deze worden, mits technisch uitvoerbaar, uitgevoerd met demping en traploze stopfunctie.

© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss