Zorg met het uiterlijk van uw keuken voor een thema in uw ruimte

Hoe een keuken er van buiten uit ziet is bijna net zo belangrijk als de functionaliteit. Een keuken is immers een meubel die vaak een groot deel van uw woning in beslag neemt. Met keuzes zoals: fronten, grepen en rompkleuren kunt u uw keuken de look geven die bij u past. Gaat u voor landelijk, modern of kleurrijk? Met de juiste combinatie voor het uiterlijk van uw keuken krijgt u het resultaat wat bij de rest van uw woning en uw stijl past.

Fronten

Bent u op zoek naar nieuwe keukenfrontjes? Keukenpakket.nl heeft het aanbod in keukenfrontjes opgedeeld in een aantal categorieën.

Bekijk de collectie

Rompkleuren

Dit zijn de kleuren die u kunt combineren met het front. Het gaat hier om de kleur die u kiest voor bijvoorbeeld de romp, de zichtbare zijde en de plint.
Ook kunt u de hoogte van uw plint selecteren.

Bekijk de collectie

Grepen

Bent u een nieuwe keuken aan het plannen? Vergeet de keukenkast handgrepen niet te bestellen. Ze vervullen niet alleen een praktische functie, ze zorgen ook voor de  uitstraling van uw keuken. De ware finishing touch, als het ware. Bekijk de greepvarianten. In het aanbod vindt u diverse stijlen terug: van klassiek tot modern in zowel metaal als messing. Bepaal ook de positie van de keukenkast handgrepen. Wenst u ze horizontaal, of eerder rechtop staand? Keukenkast handgrepen zorgen voor de puntjes op de i in uw keuken.

Bekijk de collectie

 

© 2011 - 2023 Keukenpakket | sitemap | rss