Keukenkasten voor uw keuken

Niets is zo handig als een mooie keuken die ook nog eens lekker werkt. Georganiseerde keukenkasten geven rust en overzicht in de keuken. Daarbij is een keukenkast ook een statement die u maakt in uw huis. De ideale manier om te laten zien welke stijl bij u past!

 

Onderkasten

De basis van uw meubel kan gevormd worden door de keuken onderkast. Met ons brede aanbod van keukenkastjes onder het werkblad vindt u altijd een geschikt model. Zo vindt u in ons assortiment onder keukenkastjes met deuren, met laden of een combinatie van beide. Verder ook onder keukenkastjes speciaal voor een inbouwoven, een magnetron of een kookplaat. Natuurlijk hebben wij ook onder keukenkastjes aangepast voor de spoelbak, eventueel uitgevoerd met laden. Hoekoplossingen als de carrousel-draaikast en de "LeMans" hoekkast met uitdraaiplateaus maken onderdeel uit van ons assortiment. Combineer deze modellen en laat uw creativiteit het werk doen. Maak gebruik van het brede aanbod in kleur, model en uitvoering.

Bekijk de collectie
 

Bovenkasten

Een breed toepasbaar meubel in de keuken is de keuken bovenkast. Binnen ons brede aanbod in keukenkastjes boven het werkblad of los aan de muur, vindt u altijd een geschikt model. Zo vindt u in ons assortiment boven keukenkastjes met één of twee deuren, met een klep uit één deel, met een klep uit twee delen of met een liftdeur. Verder ook speciale boven keukenkasten zonder een front, de zogenaamde regaal-kast welke u aan het eind, als afsluiting van de boven keukenkastjes kunt plaatsen. Voor invulling van de hoek bestaan diverse mogelijkheden. Zo kunt u een keuken bovenkast in de hoek plaatsen met speciale wijd opendraaiende deuren of ook hier een creatief open regaal kiezen.

Bekijk de collectie

Hoge kasten

Keukenpakket heeft een breed assortiment in hoge keukenkasten. De hoge keukenkastjes zijn in meerdere maten leverbaar, zowel in breedte als in hoogte, waardoor u ook hier een mooi totaal-ontwerp kunt maken. Het combineren van de diverse hoogtes in de keukenmeubelen stelt iedereen in staat om een ergonomisch optimaal ontwerp te creëren. De hoge keukenkasten zijn geschikt om de keuken-inbouwapparatuur in te plaatsen van alle bekende merken. Hier kunnen combinaties worden gemaakt tussen de diverse types inbouwapparaten als een koelkast samen met een combimagnetron, maar ook een conventionele oven met daarboven een stoomoven. Het inbouwen van een apparaat gecombineerd met een voorraadgedeelte is natuurlijk ook mogelijk. Binnen het assortiment bieden wij ook een serie hoge keukenkasten die zijn ingericht als voorraad- of servieskast. Deze hoge keukenkasten zijn leverbaar in meerdere breedtematen. Natuurlijk bieden wij ook de populaire volledig uittrekbare voorraadkast ook wel bekend als de "apothekerkast" Kortom, combineer ook de hoge keukenkastjes met de overige keukenmeubelen en laat uw creativiteit het werk doen. Maak ook hier gebruik van het brede aanbod in kleur, model en in uitvoering.

Bekijk de collectie
 

Uiterlijk

Hoe een keuken er van buiten uit ziet is bijna net zo belangrijk als de functionaliteit. Een keuken is immers een meubel dat vaak een groot deel van uw woning in beslag neemt. Met keuzes zoals: fronten, grepen en rompkleuren kunt u uw keuken de look geven die bij u past. Gaat u voor landelijk, modern of kleurrijk? Met de juiste combinatie voor het uiterlijk van uw keuken krijgt u het resultaat wat bij de rest van uw woning en uw stijl past.

Kies uw uiterlijk
© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss