Wat houdt ons ontwerpadvies in?

In Ede, Gelderland hebben wij een bescheiden presentatieruimte waar je een indruk kunt krijgen van onze collectie. Wij presenteren daar onze fronten, grepen, werkbladen en keukenkasten.

 

Ontwerpadvies in onze presentatie ruimte is gratis. Je laat je informeren over de mogelijkheden en materialen. Je neemt zo veel mogelijk informatie mee waarmee wij samen naar de gewenste invulling gaan kijken. Na dit gesprek wordt het ontwerp uitgewerkt waarna wij verder via mailverkeer communiceren.

 

Nadat je dit gratis ontwerpadvies via de webwinkel heeft besteld nemen wij contact met je op en maken we een afspraak.

 

Het ontwerpadvies sluit aan op het aanbod van Keukenpakket.nl. Dit betreft het leveren van meubeldelen. Apparatuur, accessoires en montage maken geen deel uit van ons leveringsprogramma. Deze delen dien je, voor zover noodzakelijk, zelf te regelen. Kortom, wij nemen deze delen wel mee in het ontwerp maar leveren deze dus niet.  

Waarom Keukenpakket.nl?

Mede door de financiële crisis van 2008 is de consument sterk veranderd. De consument is steeds meer in staat om zelf een keuken te ontwerpen en te monteren. Hiervoor biedt het internet legio ontwerpmogelijkheden.

 

Keukenpakket.nl speelt hierop in door keukenkasten en overige bouwdelen los aan te bieden. Je doet dus het voorwerk in ontwerp, het maken van een boodschappenlijst, waarna Keukenpakket.nl de losse delen levert. Dit kan van een enkele kast tot een complete keuken. Ondersteund met advies op afstand en met een professioneel tekenprogramma stellen wij samen je keuken samen. 

 

De keukenkasten komen uit onze partner-fabrieken uit Duitsland. Keukenpakket.nl doet al jaren lang zaken met deze fabrieken en heeft daar een hechte en duurzame relatie mee opgebouwd. De meubels zijn van degelijke kwaliteit, zijn géén bouwpakket en voorzien van alle moderne hang- en sluittechnieken van Blum en Hettich.​

 

 

Een gezicht achter Keukenpakket.nl

Keukenpakket.nl is een onderdeel van Van der Goes Keukens uit Ede. Van der Goes Keukens heeft een jaren lange ervaring in interieur-, meubel- en keukenbouw.

 

Van der Goes Keukens en Keukenpakket.nl zijn opgericht door Frank van der Goes, te Ede, Gelderland.

 

© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss