Nieuw: greeploze keukenkasten bij Keukenpakket.nl

greeploze keuken

 

 

 

 

 

                 

Keukenpakket heeft nu ook losse greeploze keukens en losse keukenkasten. We leveren per direct ook greeploze keukenskasten uit onze Duitse fabriek. Natuurlijk zijn ook deze keukenkastjes per stuk leverbaar en door u samen te stellen tot een complete greeploze keuken.

Stel uw eigen greeploze keuken samen

Wij zijn gestart om ons assortiment greeploze keukenkastjes overzichtelijk in de winkel te plaatsen en voor u inzichtelijk te maken zodat u zelf het idee voor uw greeploze keuken kunt samenstellen. Op dit moment zijn er nog geen greeploze keukenkastjes zichtbaar. Tot die tijd kunt  u natuurlijk volledig vrijblijvend contact met ons opnemen over het assortiment en mogelijkheden van onze greeploze keukens en greeploze keukenkasten.

Onderstaand vindt u uitleg en voorbeelden van onze greeploze keukens en greeploze keukenkasten.

Meer over onze greeploze keukenkasten

De greeploze keukens en greeploze keukenkasten sluiten aan op het fronten en kleuren aanbod uit ons assortiment losse keukenkastje met greep. Kenmerkend voor een greeploze keuken is het in de kast verwerkte greepprofiel wat naast in R.V.S. décor uitvoering ook 28 kleuren leverbaar is welke aansluiten bij diverse frontkleuren.

De bovenkasten worden voorzien van een aluminium profiel wat in de bodem van de kast wordt verwerkt. Dit profiel creëert ruimte achter het front zodat het front eenvoudig te openen is zonder dat er aan de voorkant een greep of greepprofiel op uw losse keukekast zichtbaar is.

Onze greeploze keukens zijn natuurlijk voorzien van modern hang- en sluitwerk met demping. Ook de lades en als mede ladegeleiders. Ook de inrichting van de kasten voldoet aan deze eisen.

greeploze keuken

 

 

 

 

© 2011 - 2022 Keukenpakket | sitemap | rss