Onze kwaliteit, daar staan we voor

De kwaliteit van onze keukenkasten en producten vinden we belangrijk.

 

Kwaliteit

Keukenpakket betrekt al haar keukendelen vanuit de partnerfabrieken in Duitsland. Deze fabrieken maken  gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal in o.a. hang- en sluitwerk. Topmerken als Blum. Hettich en Kesseböhmer staan garant voor jarenlang optimaal gebruikgemak van uw keuken. Al het hout wat wordt ge- en verbruikt in de keukenmeubelproductie komt uit duurzaam beheerde bosbouwgebieden. De fabrieken zijn  daarom trots dat zij het PEPC keurmerk mogen voeren.

 

 

 

 

 

 

 

Fronten en meubelen

​Alle front- en meubeldelen waar een kunststof ABS rand wordt verwerkt worden altijd PUR-hotmelt verlijmd. Dit garandeert een grote vochtbestendigheid, nauwelijks zichtbare voegen, grote randsterkte en grote warmtebestendigheid.

Scharnieren

​3D “Blumotion CLIP-TOP” scharnieren, volledig van metaal met geïntegreerde demping.

 

Beslag klep- lift- vouwdeur

​​Klepdeuren 95º / 105º zijn uitgevoerd met scharnierarmbeslag (foto 1).
Klepdeuren 107º met nieuw omhoogklapbaar beslag, voorzien van demping en traploze stopfunctie (foto 2).
Volledig naar boven zwenkende klepkasten met dito beslag (foto 3).
Foto 4 is het beslag voor de vouwklep.

 

           

 

 

Ladesysteem

​​Alle lades en uittrekelementen zijn voorzien van volledig uittrekbare techniek waardoor de ladeinhoud volledig overzichtelijk is. Alle ladesystemen zijn voorzien van “ArciTech Plus” lade-dempingsystemen (mits technisch toerpasbaar).

 

 

Plintsysteem

In hoogte verstelbare plintvoeten,  waardoor oneffenheden in de vloer kunnen worden gecompenseerd. 16 mm plinten worden geleverd met aangelijmd stofprofiel, kunststof hoeken en bevestigingsclippen (indien van toepassing) De plinten worden in overlengte geleverd en zullen ter plaatse op maat moeten worden gemaakt. Afhankelijk van de uiteindelijke stelhoogte van de kasten kan het zijn dat de plinten ook in hoogte moeten worden aangepast om een mooie aansluiting tussen kast en vloer te verkrijgen. Dit geldt sowieso voor de zijplinten.

 

 

 

© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss