KWALITEIT

Keukenpakket betrtekt al haar keukendelen vanuit de partnerfabriek in Duitsland. Deze fabriek maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal in o.a. hang- en sluitwerk. Topmerken als Blum. Hettich en Kesseböhmer staan garant voor jarenlang optimaal gebruikgemak van uw keuken. Al het hout wat wordt ge- en verbruikt in de keukenmeubelproductie komt uit duurzaam beheerde bosbouwgebieden. De fabriek is daarom trots dat zij het PEPC keurmerk mogen voeren.

Fronten en meubelen

​Alle front- en meubeldelen waar een kunststof ABS rand wordt verwerkt worden altijd PUR-hotmelt verlijmd. Dit garandeert een grote vochtbestendigheid, nauwelijks zichtbare voegen, grote randsterkte en grote warmtebestendigheid.

Schanieren

3D “Blumotion CLIP-TOP” scharnieren, volledig van metaal met geïntegreerde demping.

Beslag klep- lift- vouwdeur

​Klepdeuren 95º / 105º zijn uitgevoerd met scharnierarmbeslag (foto links).
Klepdeuren 107º met nieuw omhoogklapbaar beslag, voorzien van demping en traploze stopfunctie (foto midden-links).
Volledig naar boven zwenkende klepkasten met dito beslag (foto midden-rechts).
Foto rechts is het beslag voor de vouwklep.

     ​      ​       

Ladesysteem

Alle lades en uittrekelementen zijn voorzien van volledig uittrekbare techniek waardoor de ladeinhoud volledig overzichtelijk is. Alle ladesystemen zijn voorzien van “ArciTech Plus” lade-dempingsystemen (mits technisch toerpasbaar).

Plintsysteem

In hoogte verstelbare plintvoeten,  waardoor oneffenheden in de vloer kunnen worden gecompenseerd. 16 mm plinten worden geleverd met aangelijmd stofprofiel, kunststof hoeken en bevestigingsclippen (indien van toepassing) De plinten worden in overlengte geleverd en zullen ter plaatse op maat moeten worden gemaakt. Afhankelijk van de uiteindelijke stelhoogte van de kasten kan het zijn dat de plinten ook in hoogte moeten worden aangepast om een mooie aansluiting tussen kast en vloer te verkrijgen.

 

© 2011 - 2023 Keukenpakket | sitemap | rss