Onderkast keuken gezocht, breed assortiment gevonden!

De basis van uw meubel kan gevormd worden door de keuken onderkast. Met ons brede aanbod van keukenkastjes onder het werkblad vindt u altijd een geschikt model. Zo vindt u in ons assortiment onder keukenkastjes met deuren, met laden of een combinatie van beide. Verder ook onder keukenkastjes speciaal voor een inbouwoven, een magnetron of een kookplaat. Natuurlijk hebben wij ook onder keukenkastjes aangepast voor de spoelbak, eventueel uitgevoerd met laden. Hoekoplossingen als de carrousel-draaikast en de "LeMans" hoekkast met uitdraaiplateaus maken onderdeel uit van ons assortiment. Combineer deze modellen en laat uw creativiteit het werk doen. Maak gebruik van het brede aanbod in kleur, model en uitvoering.

Onder keukenkastjes compleet geleverd voor een all-in prijs

De onderkast keuken wordt compleet voorgemonteerd geleverd. Alle deuren en laden zijn voorzien van dempingstechniek. De kasten worden geleverd met het benodigd aantal stelpoten. Tevens krijgt elk meubel het passend aantal grepen meegeleverd. Ook deze zijn (op 2 modellen na) bij de prijs inbegrepen. Bij ons betaalt u dus niet extra voor onderdelen die onmisbaar zijn en in de verwachting liggen omdat het "logische onderdelen" zijn. Wanneer u een nieuwe auto koopt zou het ook raar zijn wanneer er geen banden onder de auto zitten omdat u die er nog apart bij moet kopen.

Uw persoonlijke hoogte van de keuken onderkast

Ergonomie is het toverwoord voor een hoogte planning. Bij onze keuken onderkast leveren wij een plint van 15 cm hoog bij de onderkast van 71,5 cm en een plint van 10 cm bij de onderkast van 78 cm. Op verzoek zijn deze hoogtes uitwisselbaar.

De onderkast keuken klaar om te plaatsen

Onder keukenkastjes worden geleverd met het benodigd aantal solide stelpoten die u alleen maar in de daarvoor bestemde adapters hoeft te steken en hup.....u kunt de kast plaatsen! Deze adapters zitten af fabriek gemonteerd in de bodem van de keuken onderkast. De stelpoten kunt u in hoogte verstellen. Dit doet u door de poten in- of uit te draaien. Hiermee kunt u oneffenheden in de vloer compenseren en de kast perfect waterpas afstellen. Met de meegeleverd plinten werkt u zowel de voorkant als de zijkant de keuken onderkast netjes af. De plintpanelen zijn aan de onderkant voorzien van een stofprofiel. Na het definitief plaatsen van de onderkasten dient u de plinten en hoekprofielen wel zelf op maat te maken.

De scharnieren in onder keukenkastjes

De scharnieren in de keukenkastjes onder zijn de 110º "Blum Cliptop" scharnieren voorzien van geïntegreerde deurdemping. Het scharnier bestaat volledig uit metaal en wordt gekenmerkt door een grote belastbaarheid. De in de romp verankerde metalen montageplaat verzekert een solide en stevige bevestiging van de deur. Door de gebruiksvriendelijke driedimensionale bijstelling is exact instellen van de deuren mogelijk en kunt u eenvoudig zelf uitvoeren, ook wanneer de deur op een later tijdstip "iets moet worden afgesteld"

De ladegeleiders in onder keukenkastjes

De laden en uittrekelementen kunnen volledig worden uitgetrokken waardoor u altijd een compleet overzicht heeft van de inhoud. De ladegeleiders zorgen voor een rustige, lichte en soepele beweging van de laden zowel bij openen en sluiten. Onze laden en uittrekelementen zijn standaard voorzien van "ArciTech Plus" dempingtechniek.

Keuken onderkast voor in de hoek

Keukenpakket heeft diverse modellen om een optimaal gebruik te maken van de hoek in uw opstelling. Zo is er de carrousel-hoekkast met naar binnendraaiende deuren en voorraad plateaus. Natuurlijk de "LeMans" hoekkast met ruimtebesparende zwenkelermenten belastbaar tot 25kg per plateau. Deze kasten zijn in meerdere maten leverbaar. Zoekt u een eenvoudige maar toch een efficiënte hoekoplossing? Ook daarvoor hebben wij meerdere modellen binnen ons assortiment.

 

© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss