Hoge keukenkasten voor apparatuur en/of voorraad

Keukenpakket.nl heeft een breed assortiment in hoge keukenkasten. De hoge keukenkasten zijn in meerdere maten leverbaar, zowel in breedte als in hoogte, waardoor u ook hier een mooi totaalontwerp kunt maken. Het combineren van de diverse hoogtes in de keukenmeubelen stelt iedereen in staat om een ergonomisch optimaal ontwerp te creëren. De hoge keukenkasten zijn geschilkt om de keuken-inbouwapparatuur in te plaatsen van alle bekende merken. Hier kunnen combinaties worden gemaakt tussen de diverse types inbouwapparaten als een koelkast samen met een combi-magnetron, maar ook een conventionele oven met daarboven een stoomoven. Het inbouwen van een apparaat gecombineerd met een voorraadgedeelte is natuurlijk ook mogelijk. Binnen het assortiment bieden wij ook een serie hoge keukenkasten die zijn ingericht als voorraad- of servieskast. Deze hoge keukenkasten zijn leverbaar in meerdere breedtematen. Natuurlijk bieden wij ook de populaire volledig uittrekbare voorraadkast ook wel bekend als de "apothekerskast" Kortom, combineer ook de hoge keukenkasten met de overige keukenmeubelen en laat uw creativiteit de vrije loop. Maak ook hier gebruik van het brede aanbod in kleur, model en uitvoering.

Hoge keukenkasten compleet geleverd voor een all-in prijs

De keukenkast hoog model wordt compleet voorgemonteerd geleverd. Alle deuren en lades zijn voorzien van dempingstechniek. De kasten worden geleverd met het benodigd aantal stelpoten. Tevens krijgt elk meubel het passend aantal grepen meegeleverd. Ook deze zijn (op 2 modellen na) bij de prijs inbegrepen. Bij ons dus een complete kast zoals u hem verwacht. Geen extra kosten voor onderdelen die "logisch" zijn.

De hoge keukenkast hoog tot aan het plafond of toch wat lager

De hoge keukenkastjes zijn in diverse hoogtematen leverbaar. Ook bij de hoge keukenkast worden de plintdelen meegeleverd. Standaard worden alle hoge keukenkastjes uitgevoerd met een plinthoogte van 10- of 15 cm. Afhankelijk van de plinthoogte worden de stelpoten ook de juiste, bijpassende hoogte geleverd. Nieuw opgenomen is de serie bovenbouwkasten waarmee u kunt "doorbouwen" op de gekozen hoge kast. Kenmerkend voor deze opzetkasten is de volledige rompdiepte. Hierdoor kunt u nis creëren tussen bijvoorbeeld 2 hoge kasten met behoud van volledige kastdiepte en een vlak doorlopend voorzijde waarbij de bovenkasten niet terug springen.

Hoge keukenkastjes klaar om te plaatsen

De keukenkast hoog voor apparatuur en/of voorraad wordt geleverd met het benodigd aantal solide stelpoten die u alleen maar in de daarvoor bestemde adapters hoeft te steken en hup............u kunt de kast plaatsen. Deze adapters zitten standaard voorgemonteerd in de bodem van de kast. De poten kunt u in hoogte verstellen. Dit doet u door de verstelbare poten in- of uit te draaien. Hiermee kunt u oneffenheden in de vloer compenseren en de kast perfect waterpas afstellen. Met de meegeleverde plintdelen werkt u het geheel netjes af. Aan de onderkant zijn de plinten voorzien van een stofprofiel. Na het definitief plaatsen van de hoge kasten dient u de plinten en hoekprofielen wel zelf op maat te maken.

 

© 2011 - 2024 Keukenpakket | sitemap | rss